Novinky

Automatická úprava kvality technologické vody

Continental – Automatická úprava kvality technologické vody

Automatická úprava kvality technologické vody – nechemický proces.
Řídicí veličinou údaj vodivostní sondy. Postupné odpouštění na základě aktuálního stavu kontaminace a následně doplnění čistou vodou.
Řízení PLC SIEMENS, ovládání dotykový displej.
Hlášení stavů nadřízenému zařízení (zde operátoru výrobní linky).

VÝZKUMNÝ ÚSTAV LESNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ A MYSLIVOSTI,v.v.i. – Venkovní termokomora

Na konci roku 2020 jsme úspěšně dokončili výstavbu termokomory. Jedná se o realizaci dvojboxu z PUR panelů o síle 80mm včetně příslušných chladírenských a ohřívacích technologií – vestavba do části ocelokůlny v areálu VÚLHM, v.v.i., VS Kunovice. Box je rozdělen na dva prostory resp. levý prostor termokomory a pravý prostor pro sklad.Termokomora je vybavena klimatizační technologií pro rozsah teplot +2°C až +20°C, distribucí vzduchu prostřednictvím textilního vaku a časově řízeným umělým osvětlením. Vše je řízeno prostřednictvím PLC s ovládacím terminálem. Pro případ poruchy je ohřev zastoupen elektrickým přímotopem.

WOCO STV - CENTRÁLNÍ VODNÍ CHLAZENÍ 2X50kW

WOCO STV – centrální vodní chlazení 2X50kW

Právě jsme dokončili výstavbu strojního chlazení o výkonu 2x50kW se vzduchem chlazenými kondenzátory s EC motory ventilátorů. Chlazení je vystavěno na míru podle dispozičních možností zákazníka. Lze také jednoduše rozšířit o další výkonový stupeň.